Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille

Kotikulman Erä Ry on vuonna 1999 perustettu eräseura. Seuran tarkoituksena on tarjota eräihmisille mahdollisuus harrastaa kalastusta, metsästystä ja kaikkea eräelämään liittyvää. Toivottamme erittäin erärikasta ja rauhaisaa vuotta 2019.
Tänään on 30.5.2020 9:41

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille - Käyttöehdot

Käyttämällä "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille", "http://www.kotikulmanera.fi/phpBB3"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Tervetuloa Kotikulman Erän kotisivuille" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com